Σκέτη φωτιά και κόλαση είναι η Ελένη Φουρέιρα στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και performer είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο δύο μαύρα γάντια που καλύπτουν τα χέρια της από τους ώμους μέχρι τα δάχτυλα, τα οποία είναι περίτεχνα διακοσμημένα και καταλήγουν σε κάτι που μοιάζει με φίδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι τα αρχικά της το «φ» και το «ε», με την ίδια τώρα να ενώνει τα άκρα της μπροστά, κρύβοντας με τον τρόπο αυτό τα επίμαχα σημεία της.

Η τολμηρή της, αλλά άκρως αισθησιακή και καλλιτεχνική φωτογραφία, η οποία αναδεικνύει εξαιρετικά το ούτως ή άλλως καλλίγραμμο και… φιδίσιο κορμί της συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάρτησής της (το βράδυ της Πέμπτης, 19/5) χιλιάδες likes πολλά από τα οποία από συναδέλφους της, ενώ και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον οποίο μοιράζεται την ίδια σκηνή, της έκανε σχόλιο στα stories της.

Το άλμπουμ ονομάζεται «Poli-ploki».

«Αυτή είμαι εγώ που κυκλοφορεί νέο άλμπουμ στις 03/06. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω το νέο μου άλμπουμ… Ανυπομονώ να το δείτε. Θα μπορείτε να προ-αποθηκεύσετε το άλμπουμ στις 28.05. Νομίζεις ότι με ξέρεις, αλλά δεν έχεις ιδέα. Μια νέα εποχή έρχεται», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.