Στις κατηγορίες της Δέσποινα Μοίρου περί εργασιακού bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη απάντησε ο ηθοποιός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δεν κοιταχτήκαμε στα μάτια, δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας».

«Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη, όταν όμως το έλεγα, 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Ήθελε να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοίρου σε συνέντευξή της τον Μάρτιο.

«Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί»

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί απλώς, κάποιοι δημοσιογράφοι που το έβγαλαν λειτούργησαν αντιδεοντολογικά. Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί σε αυτή τη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δεν κοιταχτήκαμε στα μάτια, δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Mega και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».