Απέναντι από τη Φαίη Σκόρδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1. Ο ηθοποιός δέχθηκε ερώτηση και για την παραίτηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου από την σειρά «Σασμός».

Ο Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από τον «Σασμό» έπειτα από την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό. Η νεαρή ηθοποιός στην καταγγελία της δεν κατονόμασε τον σκηνοθέτη ωστόσο με τις πληροφορίες που έδωσε τον «φωτογράφιζε».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης, ο ίδιος είχε σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη “Λόλα”».

«Είχαμε συνεργαστεί στη Λόλα. Ο Κώστας είναι ένα εξαιρετικό παιδί, τουλάχιστον όπως τον έχω γνωρίσει εγώ. Ήταν μία πολύ καλή συνεργασία. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις μας, χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο, μια χαρά συνεργασία είχαμε, εξαιρετικός άνθρωπος. Τώρα, στα προσωπικά του, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Όταν υπάρχει μια καταγγελία, ο καθένας θα έπραττε έτσι, όπως ο Κώστας με την ανάρτηση. Είχα δει και τις αναρτήσεις της κοπέλας. Χθες διάβασα την ανάρτηση του Κώστα. Όταν υπάρχει μια καταγγελία, πρέπει να την ψάχνεις, δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο καθένας στις προσωπικές του σχέσεις. Χωρίς να κατηγορούμε κανέναν. Θεωρώ ότι εφόσον υπάρχει καταγγελία σε εισαγγελέα και από την άλλη πλευρά, ο Κώστας έχει τις δικές του καταγγελίες, υποθέτω, δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά των αρμόδιων Αρχών να βρουν την αλήθεια», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Τέλος, για την παραίτησή του Κώστα Κωστόπουλου από τη σειρά «Σασμός», ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε: «Σαφώς και παραιτείσαι, μετά από μια τέτοια καταγγελία. Είναι υπέρ του αυτό. Εγώ δεν θα μπορούσα να δουλέψω, αν είχα δεχτεί καταγγελία».