Συγκινήθηκε μιλώντας για το ατύχημα του Πάνου Νάτση, που του κόστισε τη ζωή, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Όπως περιέγραψε μιλώντας στο Πρωινό, το βράδυ που σκοτώθηκε ο φίλος και συνεργάτης του, «ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου».

«Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και έφυγα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό και αυτό» θυμάται συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Όσο περνούσε η ώρα σκέφτηκα να μείνω στην Αίγινα και να επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα, γιατί θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί, μακριά από το γεγονός. Τα παιδιά από την παράσταση (στο θέατρο) βρέθηκαν εκείνο το βράδυ και έδινε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου και το πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου. Έπρεπε να το είχα περάσει με παρέα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Από την επόμενη ημέρα, το βιώναμε όλοι μαζί και αποφασίσαμε από κοινού να συνεχιστεί η παράσταση στο θέατρο» αναφέρει.

«Σε σχέση με τη σειρά (σ.σ “Σέρρες) ήταν δύσκολο στην αρχή να δω επεισόδιο. Έπειτα, με παρότρυνση του συνεργάτη μου έβαλα να δω τη σειρά και χάρηκα που είδα τον Πάνο ζωντανό και αστείο» καταλήγει συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης.