Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision ο οποίος θα διεξαχθεί στο Τορίνο, στις 14 Μαΐου, με το κομμάτι «Die Together». Η νεαρή τραγουδίστρια, έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για την εκπροσώπηση ενώ τόνισε πως δεν έχει άγχος όμως θα κάνει μπόλικη προπόνηση.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις. «Η προετοιμασία πάει καλά. Τώρα κάνουμε πρόβες με τον Φωκά και νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και όπως είπε στη συνέχεια, η ίδια τραγουδάει πολλές φορές την ημέρα το τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, προκειμένου να προπονηθεί. «Η προπόνηση σου κάνει πάντα καλό», ανέφερε.

Όσο για τα στοιχήματα που βάζουν ήδη για τον μεγάλο νικητή της Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη παραδέχτηκε πως τα κοιτάει. «Θέλω να πω όχι, αλλά ναι, τα κοιτάω. Τι να κάνω; Δεν μπορώ, είναι παντού στο Instagram, με κάνουν συνεχώς tag», εξήγησε.

Για πρώτη φορά, η Αμάντα Γεωργιάδη θα συμμετάσχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, όμως δεν έχει άγχος. «Δεν έχω άγχος για το τραγούδι. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα», είπε.

Ποια τραγούδια έχει ξεχωρίσει

Τέλος, μίλησε για τις υπόλοιπες συμμετοχές που έχει ακούσει και αναφέρθηκε σε αυτές που έχει ξεχωρίσει: «Έχω ακούσει Κύπρο, το “Ela” και μου αρέσει πολύ, άκουσα την Ιταλία, είναι πολύ ωραίο τραγούδι. Άκουσα και την Λετονία κι είχε πολλή φάση. Έχουμε δυνατά τραγούδια φέτος».