Για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντομηνά που την έκανε να νιώσει όπως είπε «κανονική παρουσιάστρια» αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Τρίτη (15/3) η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega «Ελένη» και μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν μπορώ να πηγαίνω να παρκάρω και να μην είναι δίπλα το αμάξι σου, και να μη λέμε τα δικά μας. Μου ‘χεις λείψει, σε πεθύμησα».

«Ουσιαστικά εγώ ένιωσα ότι έγινα, αυτό που λέμε κανονική παρουσιάστρια, όταν ξεκίνησε το ”Μες στη καλή χαρά”, στον Alpha, με πρόεδρο τον Δημήτρη Κοντομηνά» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε πως μπορεί να μην έκανε παρέα μαζί του, ωστόσο όποτε τον χρειαζόταν ήταν πάντοτε εκεί.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει διατηρήσει την ανεμελιά στη ζωή της, ωστόσο την έχει χάσει λίγο «τηλεοπτικά», ίσως, όπως εξήγησε λόγω των όσων συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

«Προσπαθώ να ισορροπώ, να κρατώ ψυχαγωγικά κομμάτια στην εκπομπή, γιατί πιστεύω πως δεν είναι όλα για όλους» ανέφερε εξήγησε πως προσαρμόζει ένα κομμάτι της εκπομπής της στην επικαιρότητα, ωστόσο πιστεύει πως υπάρχουν εκπομπές ειδικές, τα δελτία ειδήσεων που το κάνουν καλύτερα.

Στην ερώτηση εάν συνεχίζει να γράφει τραγούδια, απάντησε πως το κάνει ακόμη και επισήμανε στην Ελένη Μενεγάκη πως έχει γράψει και για εκείνη ένα κομμάτι και της λείπει μονάχα ο συνθέτης και ο τραγουδιστής.

«Με ιντριγκάρει το παίδεμα, η δυσκολία,η στεναχώρια. Είναι κρίμα ωστόσο, γιατί μας αξίζει να μας αγαπάνε και να μας φροντίζουν, να αγαπάμε και να φροντίζουμε» συμπλήρωσε.