Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfasta@Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Τέρης Χρυσός και εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που έχει στα 62 χρόνια επαγγελματική πορείας στο καλλιτεχνικό στερέωμα. «Δεν έχω αλλοιωθεί σε βαθμό κακουργήματος που λένε… Δεν έχω κάνει καταχρήσεις. Και το κυριότερο είναι πως δεν έχω κακίες» είπε με χιούμορ ο Τέρης Χρυσός.

Σε ότι αφορά τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού, ο Τέρης Χρυσός είπε: «Είμαι στο τραγούδι 62 χρόνια. Ξεκίνησα από ένα διαγωνισμό ταλέντων στη Θεσσαλονίκη. Ήρθαμε ως πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη, δεν είχαμε ούτε να φάμε, δεν υπήρχαν χρήματα, δεν υπήρχαν δουλειές τίποτα. Πήγα στον διαγωνισμό, μετά με φώναξε ο επιχειρηματίας και μου είπε προσλαμβάνεσαι στο μαγαζί με 80 δραχμές. Για μένα 80 δραχμές μεροκάματο το 59’ ήταν αυτό με το οποίο έσωσα την οικογένειά μου».

Τέρης Χρυσός: Το μεγάλο του παράπονο – «Ποτέ δεν με έχουν καλέσει στο Ηρώδειο – Έχουν καλέσει καλλιτέχνες πολύ κατώτερους από μένα»

Ο Τέρης Χρύσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγαλύτερο παράπονό του, που δεν τον κάλεσαν ποτέ στο Ηρώδειο. «Ποτέ δεν με έχουν καλέσει στο Ηρώδειο και αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Διότι έχουν καλέσει καλλιτέχνες πολύ κατώτερους από μένα οι οποίοι δεν έχουν κάνει την καριέρα τη δική μου, ούτε έχουν τραγουδήσει τόσα πολλά είδη τραγουδιών και τραγούδια. Και επίσης σε αυτήν την ηλικία που βρίσκομαι τώρα, ακόμα διατηρώ τη φωνή μου και ακόμα ηχογραφώ καινούργια τραγούδια. Έχω αυτό το παράπονο και για το Μέγαρο Μουσικής. Γιατί όχι και εγώ;» αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής.