Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος το πρωί της Δευτέρας (21/02) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό MeToo, την σειρά «Μόλις Χθες» στην οποία συμμετέχει αλλά και την πολιτική του καριέρα.

«Στο χωριό μου λένε, αν άκουγε ο θεός τα κοράκια, δε θα υπήρχε ζωντανός γάιδαρος. Δεν είναι η δουλειά σας να φτιάχνετε ιστορίες, μετά χάνεις την φερεγγυότητά σου», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος σχετικά με το αν φεύγει από το σίριαλ «Μόλις χθες», στο οποίο συμμετέχει.

«Θα είμαι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης, είναι τελειωμένο, Γκλέτσος talking»

Σε ότι αφορά την πολιτική του καριέρα, ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε πως: «Στην πολιτική την υστεροφημία τη θέλω. Νομίζω ότι στη Στυλίδα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, μάλλον την έχω κερδίσει. Κυρίως με τα διόδια. Λέω στον εαυτό μου ότι έπρεπε κάποια πράγματα να τα τραβήξω πολύ παραπάνω. Ο χαρακτήρας μου και τα ιδεώδη μου, έτσι όπως τα είχα στο κεφάλι μου, δεν έπρεπε να κάνω το μεγάλο λάθος να τεκνοποιήσω. Στην πολιτική ο καλός καπετάνιος πρέπει να είναι κωπηλάτης, και αν χρειαστεί να βγει μπροστά, να βγει. Από τη στιγμή που έκανα παιδί, τέλειωσα εγώ, καημένος κωπηλάτης πια», είπε για την απόφασή του να κάνει παιδί. Θα είμαι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης, είναι τελειωμένο, Γκλέτσος talking».

«Αν σου πει όχι είναι όχι, αν σου πει ναι πας και στο παρασύνθημα»

 Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για το ελληνικό MeToo και τις καταγγελίες τις οποίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. «Μη χρεώσετε το MeToo στους ηθοποιούς και στους καλλιτέχνες. Υπάρχουν χιλιάδες ηθοποιοί βρέθηκαν δύο, έλεος. Αν σου πει όχι είναι όχι, αν σου πει ναι πας και στο παρασύνθημα. Να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα μπορεί, αλλά να απλώσω το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι, δεν το έχω κάνει» είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.