Για «ξεκατίνιασμα» μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στην κόντρα του Σπύρου Πώρου και της Φωτεινής Ψυχίδου, χαρακτηρισμός που δεν άρεσε καθόλου στον γνωστό φωτογράφο. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην «κόντρα» που ξέσπασε ανάμεσά του με αφορμή την είδηση πως πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας.

 Η Φωτεινή Ψυχίδου η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα, υποστήριξε πως οι δύο τραγουδιστές του συγκροτήματος δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για την υπόθεση. Ο Σπύρος Πόρος απάντησε στην τοποθέτηση της Φωτεινής Ψυχίδου με μία οργισμένη ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων τη χαρακτήριζε «κακομοίρα πρώην» και κάπως έτσι «γεννήθηκε» μία νέα κόντρα.

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε… Το να είσαι αλαζόνας και ψωνισμενος είναι πολύ επικίνδυνο όμως… Το συγκρότημα…

Posted by Spiros Poros on Tuesday, February 15, 2022

Το Πρωί της Πέμπτης ο Σπύρος Πώρος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και εξήγησε: «Είπα στην Φωτεινή Ψυχίδου ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος, εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της γιατί δεν είναι μέλος της μπάντας. Εγώ είπα ότι η μπάντα δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό όταν αυτό ζήτησε εξηγήσεις. Η ανακοίνωση ήταν άστοχη και πολύ κακή. Η Φωτεινή Ψυχίδου το έκανε από ανοησία και από δική της επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε και άλλους μέσα. Της τα είπα για να την προφυλάξω».

Στην πορεία της κουβέντας, με τον Γιώργο Λιάγκα κάποια στιγμή να μιλά για ξεκατίνιασμα:

Γιώργος Λιάγκας: Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε και οι δύο.

Σπύρος Πώρος: Δεν ξεκατινιάζομαι, με συγχωρείς.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν ήταν ωραίες εκφράσεις αυτές. Δεν μου άρεσε εμένα.

Σπύρος Λιάγκας: Με συγχωρείς. Αυτή είναι η δική σου άποψη, αν δεν σου αρέσει. Αυτές οι εκφράσεις που λες, το ξεκατίνιασμα είναι δική σου έκφραση. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, όταν κάτι σκέφτομαι το λέω.