Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι ηθοποιοί της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί για να καταγράψουν τις ευχάριστες στιγμές τους. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

«Δεν μου μπήκε καλά η χρονιά. Τα έζησα όλα στον πρώτο μήνα θέλω να ελπίζω, και να φύγουν. Μας βρήκε ο κορονοϊός τον Γενάρη, ήταν εκρηκτικός μήνας για μένα. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά» είπε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Υπενθυμίζεται, πως το σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου είναι απέναντι από το σημείο που σημειώθηκε έκρηξη στη Λεωφόρο Συγγρού πριν λίγες μέρες. Ο ηθοποιός είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο τις ζημιές που υπέστη το σπίτι του από την έκρηξη.

«Από τη στιγμή που γλυτώσαμε από την έκρηξη δεν υπάρχει λόγος να το αναπαράγω. Ήταν κάτι τρομερά σοκαριστικό, ήταν ένα πολεμικό τοπίο που μπήκε στο σπίτι μας, Όπως μας είπαν θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε πεθάνει. Από την εμπειρία μου σίγουρα θα είχε σκοτωθεί κόσμος αν δεν ήταν αργία εκείνη τη μέρα. Είναι ακόμα πολεμικό το τοπίο, κάθε μέρα οι άνθρωποι φτιάχνουν τα σπίτια τους, τα μαγαζιά τους» είπε για την έκρηξη κοντά στο σπίτι του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.