Νέες εικόνες από τη βόλτα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον σκύλο του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρωινό». Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, αφότου αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους από τον ανακριτή, έπειτα από καταγγελίες για διαρροή ροζ βίντεο, φαίνεται ότι έχει απομονωθεί και αποφεύγει τις εξόδους.

«Η γυναίκα του χθες έφυγε αρκετά νωρίς για τη δουλεία της, προφανώς τον ενημέρωσε ότι είμαι εκεί. Εκείνος βγήκε γύρω στις 11 με 12 με το σκυλί αγκαλιά και ξεκίνησε προς την παραλία. Βγήκε τρέχοντας από το σπίτι, τόσο που δεν πρόλαβα να τον γράψω. Μετά όπως βλέπετε, προφανώς ήξερε ότι είμαι εκεί και έτσι δεν βγήκε από το αυτοκίνητο» είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Νίκος Σεϊδαρίδης, ο φωτογράφος που παρακολουθεί τη ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Λύτρας: Άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει διαγράψει τα ροζ βίντεο, απλά άλλαξε το όνομα προφίλ του.

«Υπάρχει τρίτο βίντεο και έκανε συμπληρωματική κατάθεση. Έχει αναρτηθεί από τον ίδιο. Το καινούριο στοιχείο είναι ότι άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος» είπε ο δικηγόρος στη Super Κατερίνα.

«Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα διαγράψει όλα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά, αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει» συμπλήρωσε.