«Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών» είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην κάμερα του «Πρωινού» σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών, και προκάλεσε αντιδράσεις. Ο ηθοποιός επανήλθε και ανακατασκεύασε τις δηλώσεις του υπογραμμίζοντας πως έκανε «μαύρο χιούμορ», όπως κάνει σε όλες τις περιπτώσεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Αφού αναδημοσίευσε ένα καρέ από την τηλεοπτική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Τζούμα, η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε πως: «Αν ένα πράγμα δεν αντέχεται αυτό είναι η φλυαρία των σεξιστών».

Στην συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη επανήλθε με νέο instastory στο οποίο έδινε ιδέα για σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας το οποίο αναδημοσίευσε από τον ηθοποιό Ζήση Ρούμπο.

«Δυστοπική κοινωνία όπου όμως οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ βάζουν μικρόφωνο μπροστά σε κάθε ηλίθιο, γιατί σε αυτό το φανταστικό σενάριο καταλαβαίνουν ότι οι επικίνδυνες απόψεις επιβεβαιώνονται στα μυαλά των ομοϊδεατών ηλίθιων μέσω της επανάληψης. Καλά νταξ, άπατο θα πάει, θέλει δουλίτσα. Επανέρχομαι σε 50 χρόνια» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.