Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά και ακόμα η πληγή της απώλειάς του είναι ανοιχτή στις καρδιές των αγαπημένων του προσώπων.

Ειδικά η παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) είναι μία δύσκολη ημέρα για τους οικείους του μιας και κανονικά αυτή τη μέρα θα γιόρταζαν τα γενέθλιά του.

Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, δημοσίευσε νοσταλγικές φωτογραφίες του αγαπημένου ηθοποιού και τις συνόδευσε με τα πιο συγκινητικά λόγια για το πόσο της λείπει ο πατέρας της.

«Ξημερώνει 31.12 • Σε μια άλλη διάσταση- ο Νίκος, η Ηλέκτρα κι εγώ ερχόμαστε με τούρτα και δώρα να σου τραγουδήσουμε «Να ζήσεις Κωστάκη και χρόνια πολλά…». Μάλλον έκανες την καλύτερη δουλειά που την έκανες… Σίγουρα εκεί που είσαι είναι καλύτερα! Να ξέρεις ότι Σε αγαπάω πολύ! Πάρα πολύ! Μου λείπεις πολύ. Σε σκέφτομαι κάθε μέρα! Και όταν μερικές φορές κοιτάω στον καθρέπτη και σε βλέπω, γελάω με γέλιο βαθύ, δυνατό. Είμαστε όλοι καλά. Σε ευχαριστούμε που μας φρόντισες όλους! Εύχομαι να είσαι περήφανος και για την Ηλέκτρα και για μένα».

Σε story της ανέβασε και ένα βίντεο από περασμένα γενέθλια του Κώστα Βουτσά και την έκπληξη που είχαν του κάνει με τούρτα.