Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι το 2021 να φτάσει στο τέλος του. Ορισμένοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz τράβηξαν πάνω τους τα ενδιαφέρον τη χρονιά που πέρασε εξαιτίας των χωρισμών τους. Ποια επώνυμα ζευγάρια όμως έγραψαν το φινάλε στις σχέσεις τους το 2021;

Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open συγκέντρωσε τα ζευγάρια τα οποία χώρισαν το 2021 και τα πρόβαλε το πρωί της Παρασκευής (24/12/2021).

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας.

Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσα Αδαμοπούλου: Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από 15 χρόνια σχέσης και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «χωρισμό – βόμβα στην showbiz».

Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ένα από τα ζευγάρια τα οποία σχολιάστηκαν όσο λίγα, χώρισαν οριστικά έπειτα από 2 χρόνια σχέσης αλλά και συγκατοίκησης.

Δανάη Μπάρκα – Πάνος Αδαμόπουλος: Οι δυο τους ήρθαν κοντά πριν από 8 χρόνια αλλά δυστυχώς το 2021 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Φαίη Σκορδά – Ντίνος Ηλιόπουλος: Μια σχέση η οποία κράτησε σχεδόν έναν χρόνο αλλά πρόλαβε να γίνει αγαπημένο θέμα συζήτησης σε εκπομπές αλλά και σε περιοδικά τα οποία αφιέρωσαν αρκετές σελίδες στους δυο τους.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η σχέση τους ξεκίνησε το 2019 και έριξε τίτλους τέλος το φθινόπωρο που μας πέρασε.

Κάτια Ταραμπάνκο – Κώστας Χωρινός: Ένα χρόνο κράτησε η σχέση του ζευγαριού και αυτός ο χρόνος δεν ήταν ακριβώς… γεμάτος αφού στο ενδιάμεσο το μοντέλο είχε βρεθεί και στον Άγιο Δομίνικο όπου συμμετείχε στο Survivor.  

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Ένας χωρισμός που έσκασε στα… σκαλιά της εκκλησίας. Μια μεγάλη σχέση που έφτασε μέχρι και την πρόβα νυφικού αλλά τελευταία στιγμή, ο προγραμματισμένος γάμος στην Σκιάθο αναβλήθηκε και το ζευγάρι χώρισε.

Αλέξης Παππάς – Alessia Demetz: Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξετυλίχθηκε όσο ο Αλέξης Παππάς ήταν στο Survivor. Όταν όμως εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα, γράφτηκε και το φινάλε στην σχέση τους έπειτα από 8 μήνες σχέσης.