Πριν λίγες μέρες η Μέγκι Ντρίο έχασε τη μητέρα της από κορονοϊό. Το γνωστό μοντέλο κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια ότι ενώ περνάει σε πένθος διασκεδάζει και παρευρίσκεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η Μέγκι Ντρίο βιώνει από τις πιο μεγάλες και δύσκολες απώλειες της ζωής της, καθώς πριν λίγες εβδομάδες πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό.

«Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος. Κουράστηκα. Με κριτικάρουν μια ζωή. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν έναν καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε όλα καλά. Δεν μπορεί κανένας να ξέρει τι περνάω στην καρδιά μου, στη ψυχή μου και στο σπίτι μου. Θα έπρεπε ο κόσμος να είναι χαρούμενος που προσπαθώ να το ξεπεράσω. Με τι θα χαιρόταν; Αν καθόμουν σπίτι και έπεφτα σε κατάθλιψη; Έλα σε παρακαλώ τώρα» είπε στην κάμερα του Happy Day.

Και πρόσθεσε: «Η Ραμόνα Βλαντή που είπε συλλυπητήρια, οπότε το σέβομαι αυτό το πράγμα. Ούτε φίλες μου είπαν συλλυπητήρια. Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με κροκοδείλια δάκρυα και δε μου είπε συλλυπητήρια».