Το πρώτο μέρος του τελικού του GNTM ολοκληρώθηκε χθες (14.12) δίνοντας βαθμολογικό προβάδισμα στην Κυβέλη (74 βαθμοί), έναντι του Κωνσταντίνου (70) και της Όλγας (69). Μία ανάσα πριν τον τελικό της επόμενης Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου φαίνεται ότι οι σχέσεις των παικτών δεν έχουν φτιάξει ούτε στο ελάχιστο, με τους δύο να εκτοξεύουν τα βέλη τους στην Κυβέλη.

«Αν δεν κερδίσω εγώ θα χαρώ πολύ αν κερδίσει η Όλγα. Η Κυβέλη δεν είναι νικήτρια από άποψη χαρακτήρα και αξιών. Ένα παιχνίδι το έπαιξε ξεκάθαρα μόνο στρατηγικά, ακόμα και σήμερα πετάχτηκε στο πλατό για να με μειώσει. Το μόνο πράγμα που τη νοιάζει είναι τα λεφτά, όλο μας λέει πόσο τα ψάχνει. Δεν αξίζει τη νίκη» είπε είπε ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Η Κυβέλη ευνοήθηκε σε κάποια σημεία. Δεν θα την ψήφιζα γιατί είναι fake. Έχει παίξει γενικά βρώμικα με την ψυχολογία πολλών ατόμων μέσα στο σπίτι. Είναι άλλη on camera άλλη off camera. Από την πρώτη μέρα ακούμε ότι θέλει να κερδίσει τα 50.000. Είναι μόνο για τα λεφτά εδώ. Δεν θα χαρώ μαζί της αν κερδίσει» είπε η Όλγα.