«Πόλεμος» εξωδίκων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Τσουρό τις τελευταίες μέρες με αφορμή ένα post της πρώτης. Το θέμα έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις όμως η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε περαιτέρω δήλωση στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Τρίτης (07/12).

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό τη δική της εμπειρία από την στιγμή που είχε στείλει εξώδικο σε δημοσιογράφο.

«Θα μιλήσω για το δικό μου εξώδικο σε δημοσιογράφο. Έγραφε άσχημα κείμενα για εμένα, φτάσαμε στις αγωγές και μέχρι τότε δεν είχαμε μιλήσει. Μια μέρα λέω θα τον πάρω τηλέφωνο, να του πω ότι έχω στεναχωρηθεί και ότι δεν μου αρέσει όλο αυτό. Μιλήσαμε μία ώρα. Μπορεί και να τον συμπάθησα. Άλλαξε ο τρόπος που τον έβλεπα εγώ κι αυτός εμένα. Τώρα έχουμε επικοινωνία. Είπαμε ότι τα σκίζουμε όλα και έληξε ομαλά. Κάναμε μία ήπια κουβέντα, είπαμε τι ενοχλεί ο ένας στον άλλον» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και συμβούλευσε την Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Τσουρό να μιλήσουν κι εκείνοι μεταξύ τους και να τα βρουν.