Το παιχνίδι του φλερτ μεταξύ της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα και του σεφ Τίμου Ζαχαράτου συνεχίζεται ακάθεκτα εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς όμως κάποια από τις δύο πλευρές να ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.

Οι δυο τους ανταλλάσσουν συνεχώς υπονοούμενα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με το κοινό να πιστεύει ότι ένα νέο ειδύλλιο έχει γεννηθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Ακόμα και το σκυλάκι του σεφ, η «Μπουκιά», ζει στο σπίτι της παρουσιάστριας, όπως μαρτυρούν και τα stories της στο Instagram, γεγονός το οποίο ενισχύει ακόμη περισσότερο τις φήμες και φουντώνει το σενάριο ότι ένας έρωτας έχει… γεννηθεί.

Την Πέμπτη (02/12), μάλιστα, η κάμερα της εκομπής εντόπισε ένα ραβασάκι που είχε αφήσει στον πάγκο της κουζίνας ο Τίμος Ζαχαράτος και πάνω του έγραφε: «Αγαπώ τη Δανάη». Όταν το είδε η παρουσιάστρια, φυσικά δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο και επί τη ευκαιρία αποκάλυψε, επίσης, ότι ο σεφ έχει κάνει ακόμα και τατουάζ το όνομά της.

«Αυτό είναι δάκρυ ή λάδι, με το οποίο έγραψες το όνομά μου; Παιδιά, γράφει παντού σημειώσεις το όνομά μου. Κοιτάξτε εδώ στο λουλουδάκι έχει κάνει τατουάζ “Δαναάκι” Τι να κάνω;», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Στην κουζίνα… εισέβαλλε και ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης και απευθυνόμενος στον Τίμο Ζαχαράτο τον ρώτησε πού αναφέρεται το περιεχόμενο του τελευταίου ποστ που ανέβασε, στο οποίο ανέγραφε «είμαι ελεύθερος, αλλά όχι διαθέσιμος», με τον σεφ να… αποφεύγει την απάντηση λέγοντας «παιδιά πρέπει να κάνουμε τάρτα σήμερα».