«Έχω χάσει πολλές φορές την ψυχραιμία μου» τόνισε ο Δημήτρης Αρβανίτης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τρίτης (23/11) και πρόσθεσε πως: «Μερικές φορές με ενοχλεί η βλακεία και η επιπολαιότητα και στη δουλειά τα έχω και τα δύο πολλές φορές. Έχω χαλάσει συνεργασίες επειδή έχω κουράσει ανθρώπους και αυτό δεν με τιμά, αλλά είναι πραγματικότητα. Ένας ηθοποιός μπροστά στην Κάτια Δανδουλάκη ήρθε αδιάβαστος και μεθυσμένος. Του είπα “δεν ντρέπεσαι;” και μου απάντησε “εγώ ήρθα να τα αρπάξω και να φύγω”»,.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης στην συνέχεια απάντησε σε όσους τον ρωτάνε γιατί χρησιμοποιεί στις δουλειές του τα ίδια άτομα. «Μου λένε γιατί χρησιμοποιώ τα ίδια άτομα. Επειδή δουλεύω καλά μαζί τους. Δεν είναι κλίκα, είναι προτίμηση. Είδαμε διαφορετικές περιπτώσεις στο metoo, αλλά μπήκαν όλες στον ίδιο κουβά. Ο βιασμός, πέρα από αδίκημα, είναι ότι επιβάλεις τον έλεγχό σου σεξουαλικά, που δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά» είπε ο σκηνοθέτης.

«Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, χρήζει ψυχιατρείου»

«Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, χρήζει ψυχιατρείου, η αρρώστια του υπερβαίνει και το επάγγελμα. Και έξω από το επάγγελμα, πάλι τα ίδια θα έκανε ο Λιγνάδης. Ο Κιμούλης είναι αξιολογότατος, αλλά ενώ μπορούσε να μαζέψει τον εαυτό του, είχε μια παθολογική εικόνα στη σκηνή να καταστρέφει αυτά που είχε κάνει μόνος του», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Αρβανίτης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.