Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρωτήθηκε από την Ναταλία Γερμανού αν θα έκανε ξανά εκπομπή μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε «βεβαίως». Η απάντηση αυτή μεταφέρθηκε στην παρουσιάστρια η οποία φάνηκε έκπληκτη. «Α! Ωραία!», αναφώνησε η Μαρία Μπακοδήμου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha.

Θα έκανε ξανά καθημερινή εκπομπή η Μαρία Μπακοδήμου; «Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αν οι συνθήκες και τα δεδομένα ήταν τέτοια. Το ποτέ μη λες ποτέ είναι πολύ σωστό, αλλά όλα εξαρτώνται από πολλά πράγματα. Καθημερινό και με επικαιρότητα, θα ήθελα, ναι. Infotainment ή κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πάρα πολύ», σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν πήρε θέση στην κόντρα Καπουτζίδη – Μουτσινά

Καπουτζίδης και Μουτσινάς

Για την κόντρα Γιώργου Καπουτζίδη με τον Νίκο Μουτσινά ρωτήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου η οποία όμως τόνισε πως δεν θέλει να πάρει θέση. «Δεν θέλω να πάρω θέση. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πάρα πολύ ταλαντούχος.  Έχω κάνει εκπομπή -το ΦΜ Live-  με τέτοια αποσπάσματα από εκπομπές. Πολλές φορές σου στέλνουν και βίντεο να τα δείξεις. Δεν νομίζω ότι παραβιάζει κάτι. Μπορεί σε ένα κομμάτι του να είναι μία μορφή bullying. Πρέπει να το ξανασκεφτώ» είπε η παρουσιάστρια.