Τα ονόματα του Γιώργου Καπουτζίδη και του Νίκου Μουτσινά τις τελευταίες μέρες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων των ψυχαγωγικών εκπομπών έπειτα από μια δήλωση του πρώτου σε συνέντευξή του.

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και θεωρήθηκε πως «φωτογραφίζει» τον Νίκο Μουτσινά και την αντίστοιχη ενότητα που παρουσιάζει στην εκπομπή του.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» χθες (16/11) μετέδωσαν μάλιστα, πως υπήρξε εποχή κατά την οποία η Ζέτα Μακρυπούλια, φίλη και των δυο, κλήθηκε να διαλέξει… στρατόπεδο.

Το πρωί της Τετάρτης (17/11), στην εκπομπή «Πρωινό» ετοίμασαν ένα βίντεο με δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη και του Νίκου Μουτσινά από παλιότερες εκπομπές στο οποίο φαίνονται και οι δυο να πετούν… μπηχτές ο ένας για τον άλλον, στηρίζοντας πως η κόντρα τους κρατά από το 2013, χρονιά κατά την οποία ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασε με τη Δέσποινα Βανδή τον τελικό της Eurovision.

Ο Νίκος Μουτσινάς εκείνη την περίοδο παρουσίαζε μαζί με την Μαρία Ηλιάκη το «Δέστε τους» όπου και είχαν σχολιάσει την εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη στην Eurovision. Σχόλια τα οποία με την σειρά του, σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν ρωτήθηκε.