Μπορεί ο γάμος της με τον ρόκερ Benji Madden να κράτησε λιγότερο από δύο μήνες όμως η Cameron Diaz λέει ότι το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Η 42χρονη ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Cosmopolitan είπε: «Το να κάνεις σεξ είναι κάτι πολύ υγιεινό και πρέπει να κάνουμε για πολλούς και διαφορετικούς λόγους».

Η Cameron Diaz μίλησε επίσης και για το πόσο φροντίζει το σώμα της: «Είναι πολύ σημαντικό να γυμνάζουμε το σώμα μας. Ακούω πολλούς να λένε ότι το σώμα τους απορρίπτει τη γυμναστική. Στην πραγματικότητα το μυαλό μας είναι αυτό που την απορρίπτει. Το πώς θέλουμε να δείχνει το σώμα μας το ορίζουμε εμείς».

Όσο για την διατροφή της είπε: «Που και που επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει διατροφικές ατασθαλίες. Όλα είναι θέμα πειθαρχίας. Μπορείς να φας ένα κομμάτι κέικ για τη γεύση. Δεν χρειάζεται να το φας ολόκληρο. Δεν χρειάζεται να καταπιέζουμε τον εαυτό μας. Με μέτρο όλα γίνονται».


Τέλος η Cameron Diaz αναφέρθηκε και στην εμμονή του κόσμου με τα social media: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εκτίθενται τόσο πολύ στα social media. Είναι επικίνδυνο να δημοσιοποιείς προσωπικά σου δεδομένα σε αγνώστους. Όλο αυτό είναι ένα τρελό πείραμα».