Λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Φραγκολιάς. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι γυναίκες «δεν του την πέφτουν», ενώ έχει δεχθεί πρόταση γάμου μια φορά στο παρελθόν.

«Όχι, δεν μου την πέφτουν οι γυναίκες. Γενικά, στη ζωή μου μού έχει συμβεί, αλλά τώρα όχι, δεν μου την πέφτουν. Δεν ξέρω, μπορεί να μην αφήνω χώρο, μπορεί να φοβούνται την απόρριψη ή ότι έχω υψηλά στάνταρ. Όταν είμαι δεσμευμένος, υπάρχει ένα τείχος μπροστά μου ότι ανήκω κάπου. Όταν είμαι μόνος μου, πέφτει αυτό το τείχος κι έχω μια εξωτερική προσέγγιση» τόνισε ο Κώστας Φραγκολιάς στο περιοδικό «Λοιπόν».

Και συμπλήρωσε: «Έχω δεχθεί μία φορά πρόταση γάμου. Αφού είμαι ακόμα ελεύθερος… Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου επίσημα. Να εκφράσω κάποια στιγμή την επιθυμία μου για να μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μου με κάποια γυναίκα, ναι, της το έχω πει. Θετική ήταν η ανταπόκριση, αλλά αυτά αλλάζουν.»

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι απιστούσε πολύ στο παρελθόν. «Πριν από τα 27 μου, ναι, απιστούσα πολύ. Μετά τα 27 μου ξαφνικά μου έφυγε αυτό. Δεν είχα παράλληλες σχέσεις, αλλά ξεπέτες. Μπορεί να είχα κάποια σχέση και να μην κοιμόμουν πάντα στο σπίτι μου τα βράδια.»