Έχουν επεκτείνει τους ορίζοντές τους πέρα από τις παρτιτούρες, τις συναυλίες και τις πρόβες με τη μπάντα. Είναι διάσημοι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας, από ράπερ μέχρι και πρώην πανκ είδωλα, που ανάβουν το ένα πούρο μετά το άλλο βλέποντας το όνομά τους να μετατρέπεται σε κερδοφόρο brand.

Πολλοί ωστόσο θα βρουν μια ακόμη ευκαιρία για να τους κατηγορήσουν για ξεπούλημα…

Ιδού μερικοί:

Jay Z

Ο σύζυγος της Beyonce μάλλον δε ξέρει τι έχει! Η αμύθητη περιουσία του δεν είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσής του στη μουσική, αλίμονο. Μεταξύ άλλων, διοικεί την αλυσίδα των sports bars «40/40», είναι παραγωγός, έχει δική του σειρά ρούχων και τη δική εταιρεία, τη Roc Nation που ασχολείται με το μάνατζμεντ αθλητών.


Gwen Stefani


Το ροκ κορίτσι με της σέξι κινήσεις επί σκηνής, τα «σπάει» και στο σχεδιασμό ρούχων. Οι θαυμαστές της Gwen Stefani, όχι μόνο ανυπομονούν να τη δουν live, αλλά και πότε θα λανσάρει τη νέα κολεξιόν για τη σειρά της L.A.M.B. Η τραγουδίστρια υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο βάζει στην άκρη το ποσό των 90 εκατομμυρίων δολαρίων…

50 Cent

Όσο πετυχημένος ράπερ είναι, τόσο δαιμόνιος επιχειρηματίας αποδεικνύεται! Ο 50Cent φυσικά και αξίζει κάτι περισσότερο από 50 σεντ! Η εταιρεία Vitamin Water, υπολογίζεται ότι κοστίζει περί τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Kiss

Ποτέ ένα φιλί δεν κόστιζε τόσο πολλά! Αν δει κανείς τα καταστήματα των μελών του διάσημου συγκροτήματος, θα καταλάβει ότι μιλάμε για αυτοκρατορία: «Kiss Mr. Potato Head Set», « Childrens Starchild Kiss Costume», « Kiss Catman Merry Kissmas Ornament», «The infamous Kiss Kasket». Οι Gene Simmons και Paul Stanley κατάφεραν και έβαλαν το περίφημο logo των kiss σχεδόν σε κάθε αντικείμενο!

Justin Timberlake

Ο άνθρωπος ορχήστρα: Ο Timberlake είναι τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός, παραγωγός, ιδιοκτήτης δισκογραφικής, έχει δική του σειρά με ρούχα, διαθέτει εστιατόρια, είναι επενδυτής, και συν-ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ. Θέλετε και άλλα;


Marky Ramone

Αυτό και αν είναι παράξενο: Ο Marky Ramone, εκ του θρυλικού πανκ γκρουπ Ramones, διαθέτει τη δική του σάλτσα για μακαρόνια, τη «Brooklyn’s Own Pasta Sauce», που ξεπουλάει σαν τρελή!