Η Κιμ Καρντάσιαν-Γουέστ, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μερικές μόνο από τις πάμπλουτες διάσημες αυτού του πλανήτη, που διαθέτουν στη συλλογή τους την περίφημη τσάντα «Birkin» του οίκου Hermès.

Το μοναδικό όμως αυτό κομμάτι, που βγαίνει στο σφυρί, αναμένεται να προκαλέσει ένα «πόλεμο» προσφορών.

Το υπερπολυτελές γυναίκειο αξεσουάρ είναι κατασκευασμένο από δέρμα κροκόδειλου (Matte Himalayan Nilo Crocodile Birkin Bag) και διακοσμημένο με πόρπες από λευκόχρυσο και διαμάντια.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα μπορούσε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε πιάσει μια άλλη τσάντα το 2011, η οποία είχε αγγίξει τα 157.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η τσάντα έχει μήκος 30 εκατοστά και επάνω της έχει συνολικά 245 διαμάντια και λευκόχρυσο 18 καρατίων.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη τσάντα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι η πιο θεαματική που έχει φτιαχτεί ποτέ από το διάσημο, παριζιάνικο οίκο μόδας.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει στη συλλογή της διάφορα κομμάτια της συγκεκριμένης τσάντας, συνολικής αξίας άνω των 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν-Γουέστ έχει τόσες πολλές, που χρησιμοποιεί μία ως τσάντα για το γυμναστήριο.

Η συγκεκριμένη, που πρόκειται να τεθεί σε δημοπρασία από τον οίκο Heritage Auctions στις 23 Σεπτεμβρίου στο Μπέβερλι Χιλς, εκτιμάται ότι θα «πιάσει» 250.000 ευρώ.