Είναι γνωστό πως η Kim Kardashian λατρεύει και επιδιώκει με κάθε τρόπο τη δημοσιότητα, αλλά όπως όλα δείχνουν η λίστα των καλεσμένων για τον επικείμενο γάμο της με τον ράπερ Kanye West δεν θα είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, κοντά στο διάσημο ζευγάρι θα βρεθούν μόνο οι πολλοί κοντινοί και πολύ αγαπημένοι τους άνθρωποι.

«Ο γάμος θα είναι σε κλειστό κύκλο», λέει στο περιοδικό άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού, «δεν θα είναι όπως ο τελευταίος γάμος της», προσθέτει αναφερόμενος στο γάμο της Kardashian με τον Kris Humphries, στον οποίο είχαν προσκληθεί περισσότεροι από 440 άνθρωποι.

Εκτός από την οικογένειά της, η 33χρονη θα έχει δίπλα της παλιούς φίλους, ανάμεσά τους την τενίστρια Serena Williams. Όσο για τους στενούς φίλους του West, Beyonce και Jay Z, εκτιμάται πως είναι πιθανό να εμφανιστούν τώρα που ο γάμος δεν θα βιντεοσκοπηθεί για την τηλεόραση.

Απών αναμένεται να είναι ο παραγωγός του reality show «Keeping up with the Kardashians» Ryan Seacrest. Άλλοι προσκεκλημένοι του προηγούμενου γάμου της 33χρονης που δεν αναμένεται να εμφανιστούν σε αυτόν είναι οι Demi Lovato, Mark Ballas, Eva Longoria και Lindsay Lohan, μεταξύ άλλων.

«Αυτός ο γάμος είναι μόνο για την Kim και τον Kanye και τους ανθρώπους που τους γνωρίζουν και τους αγαπούν εδώ και καιρό», λέει ο ίδιος άνθρωπος, «και όλοι όσοι είναι προσκεκλημένοι ανυπομονούν να αρχίσει η γαμήλια εβδομάδα»!