Σκληρή κριτική στα talent shows, όπως το «The Voice», άσκησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

«Κανονικά έχω διαχωρίσει τη θέση μου από το lifestyle, αλλά δεν μπορώ και να μην κάνω μια αντιπαράθεση από τη μεριά μου, αντιπροσωπεύοντας και τους συναδέλφους που είναι από τη μεριά τη δικιά μας. Εμείς δεν έχουμε πίστες με λουλούδια που τα παίρνουν από τα νεκροταφεία. Απλώς τραγουδάμε και γινόμαστε ένα με τον κόσμο που ήρθε να μας ακούσει. Να μας ακούσει, όχι να χορέψει μπροστά μας και να φωτογραφηθεί πάνω στην πίστα. Δεν έχουμε πίστα, έχουμε πάλκο», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά».

Σχολιάζοντας το τι είναι «ροκ» τραγουδιστής ανέφερε: «Η ροκ σημαίνει “εμμένω στις απόψεις μου σαν βράχος”. Αν ροκ κάποιοι καλλιτέχνες λένε ότι φόρεσαν μια αλυσίδα, ένα σκουλαρίκι και ένα περίεργο κούρεμα και λένε “φέτος θα κάνω ροκ”. Αυτό είναι γελοίο και σούπερ lifestyle».

«Δεν είναι τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα. Τώρα πια το κουτσομπολιό έχει μεταφερθεί στα δελτία ειδήσεων και τις πολιτικές εκπομπές. Εκεί βλέπεις τα κουτσομπολιά των πολιτικών, δεν βλέπεις τι πρεσβεύει ο καθένας, τους βγάζουν σαν απλούς φυσιολογικούς ανθρώπους που είναι φίρμες. Αυτό είναι μια κατάντια, όχι πολιτική», σημείωσε.