Πολλές απαιτήσεις για το διάστημα που θα παραμείνει στην Αθήνα έχει διατυπώσει η εκκεντρική Lady Gaga που θα εμφανιστεί τον Σεπτέμβριο στο ΟΑΚΑ. Η 28χρονη θα φτάσει στην Ελλάδα το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου με ιδιωτική πτήση και έχει ζητήσει να μην την περιμένουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δημοσιογράφοι αλλά μια vintage Rolls Royce λιμουζίνα, κόκκινου χρώματος, ένα συνοδευτικό SUV Mercedes Benz GL450 για την προσωπική της ασφάλεια και ένα βανάκι για τους στενούς συνεργάτες της.

Αναμέσά τους, όπως γράφουν σήμερα τα «Παραπολιτικά», ο προσωπικός της γυμναστής, δύο στυλίστες και η γραμματέας της.

Στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η Gaga έχει κλείσει την προεδρική σουίτα για την ίδια και άλλες δύο premium σουίτες, στις οποίες έχει ζητήσει να επικρατεί το λευκό χρώμα στα έπιπλα και, αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε πολλά λευκά υφάσματα να καλύψουν τα έντονα χρώματα του χώρου. Ζήτησε επίσης να υπάρχουν μηχανήματα αερόβιας γυμναστικής και τηλεοράσεις με δορυφορική λήψη. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα αιτήματά της και για τις κουρτίνες, καθώς απαιτεί να είναι διπλής στρώσης, από γκρι βαρύ ύφασμα. Από τη μία δεν θέλει να μπαίνει καθόλου ήλιος στο δωμάτιο όταν κοιμάται αλλά ούτε το υπνοδωμάτιο να έχει κλειστά παντζούρια ή ρολά.

Ο ήλιος είναι για την ίδια ζητούμενο λόγω της ενέργειάς του αλλά δεν θέλει να ταλαιπωρεί το ευαίσθητο δέρμα της. Για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει σταθερή θερμοκρασία 23 βαθμών στους χώρους όπου θα βρίσκεται και μόνιμη προστασία με αντιηλιακές ομπρέλες ή λευκές μεμβράνες κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε εξωτερικούς χώρους.

Έχει ζητήσει επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, να επισκεφθεί την Ακρόπολη και το Ηρώδειο. Μάλιστα ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει κάποια παράσταση χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση με την παρουσία της, σε αντίθετη περίπτωση έχει ζητήσει να επισκεφθεί το χώρο ιδιωτικά μετά την επίσκεψή της στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η διατροφή της στην Ελλάδα θα περιλαμβάνει σαλάτες, φρούτα, ψάρια αλλά και ελληνικούς μεζέδες. Η Lady Gaga έχει ζητήσει να αποφευχθούν τα οστρακοειδή, επειδή είναι αλλεργική σε αυτά, ενώ έχει ζητήσει και συγκεκριμένη ποικιλία ελληνικού κρασιού, που είχε δοκιμάσει στις διακοπές της στην Κρήτη το 2011.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.