Την κόντρα Ζέτα Μακρυπούλια-Δούκισσα Νομικού, αλλά και το μιούζικαλ που ετοιμάζεται για την Αλίκη Βουγιουκλάκη σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Η Ζέτα έχει αποδείξει ότι έχει δυνατότητες και ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια και ως μοντέλο και ως τα πάντα», δήλωσε στη Real. Και πρόσθεσε: «Σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει, κακά τα ψέματα, έχει άστρο η κοπέλα. Η Δούκισσα τώρα ξεκινάει, είναι άδικο να κάνουν συγκρίσεις. Είναι λαμπερό, πανέμορφο πλάσμα. Ένα κορίτσι μέσα στην καλή χαρά, που τώρα δοκιμάζεται και δεν τα πάει διόλου άσχημα. Ας της δώσουμε χρόνο».

Για το μιούζικαλ που ετοιμάζεται για την Αλίκη ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρει: «Κάτι έχω ακούσει. “Μαγειρεύεται” ακόμα. Πρέπει να γίνει με πολλή προσοχή και όχι βιαστικά, όπως έγινε η σειρά για εκείνη. Πρέπει να γίνει δουλειά που να είναι αντάξιά της. Της αξίζει να φτιαχτεί κάτι λαμπερό και ολοφώτεινο, όπως ήταν εκείνη».

Όσο για το αν του ζητούσαν να υποδυθεί την Αλίκη: «Αν αισθανόμουν ασφάλεια από το κείμενο και τους συντελεστές, αν γινόταν από καρδιάς και “χωρούσα” σε αυτό, ναι, θα το συζητούσα. Με όρους πάντα. Και με σεβασμό στην απόλυτη θεά».