«Δεν ήταν ένα συναινετικό διαζύγιο. Ήταν μία διαδικασία που κράτησε πολύ, αν σκεφτείς ότι έχω χωρίσει τέσσερα χρόνια και το διαζύγιο βγήκε πέρσι» τόνισε στο περιοδικό «ΟΚ».

Πώς ένιωσε την ημέρα που πήρε στα χέρια της το χάρη του διαζυγίου; «Ένα διαζύγιο πονάει πολύ, πόσω μάλλον όταν υπάρχουν και δύο παιδιά. Δεν φέρνει το τέλος το χαρτί. Το τέλος έχει σημάνει από την ημέρα που παίρνεις την απόφαση να χωρίσεις. Α

πό τότε λοιπόν, δηλαδή εδώ και τέσσερα χρόνια, ο πατέρας των παιδιών μου είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Όλο αυτό το διάστημα μεγαλώνω τα παιδιά μου μόνη μου, αλλά είμαστε μια δυνατή ομάδα.» Γιατί δεν μιλούσε μέχρι τώρα ανοιχτά για τον χωρισμό;

«Δεν ένιωθα δυνατή να μιλήσω για αυτό και μπορώ να πω μάλιστα ότι ηθελημένα αποτραβήχτηκα λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γιος μου ήταν τότε 9 χρόνων και η κόρη μου 7 και δεν ήθελα να γραφτεί ούτε μία κουβέντα που να αφορούσε το διαζύγιο μου. Δεν ήθελα να πληγωθούν, ούτε να δημιουργηθεί στο μυαλό τους κάποια απορία που να μην μπορεί να απαντηθεί.

Τώρα έχουμε προχωρήσει πια και παρόλο που έτρεμα στην ιδέα ότι μπορεί να μην καταφέρω να προσφέρω στα παιδιά μου αυτά που είχαν συνηθίσει να έχουν, αισθάνομαι ότι βγήκαμε πολύ πιο δυνατοί από αυτή την εμπειρία και μπορώ να δηλώσω πια: «Ναι, χώρισα, αλλά είμαι καλά».

Ποια ήταν η αιτία του διαζυγίου; «Η απόφαση ήταν κοινή. Διαπιστώσαμε ότι δεν ταιριάζαμε…» Σκέφτηκε να δώσεις δεύτερη ευκαιρία;

«Ως άνθρωπος είμαι πολύ υπομονετική και δίνω δεύτερες ευκαιρίες. ‘Οταν όμως το γυαλί ραγίσει, δεν ξανακολλά. Εννοείται πως όταν υπάρχουν δύο παιδιά θα σκεφτείς πολύ πριν κάνεις κάτι, γιατί θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι έχει τελειώσει.»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.