Για το γάμο, τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Μπακοδήμου.

«Πάντα ήθελα να έχω μια μεγάλη οικογένεια και πολλά παιδιά, αλλά το να κάνω γάμο με παπά και με κουμπάρο, να βάλω νυφικό και να σκεφτώ τις προσκλήσεις, όλο αυτό ήταν σχεδόν αποτρεπτικό για μένα», δήλωσε στο περιοδικό «People».

Η παρουσιάστρια είχε κάνει πριν πολλά χρόνια ένα γάμο που κράτησε έξι μήνες. Όπως είπε, αν γύριζε το χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανε: «Δεν έγινε και κάτι που ήταν ένας λάθος γάμος». Όσο για το ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, ανέφερε: «Νομίζω πως, όταν ένα ζευγάρι χωρίσει, επιβάλλεται να βρει έναν κώδικα επικοινωνίας. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά, δεν μπορείς να κάνεις μαγκιές και εγωισμούς. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν σε μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα».

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε και για την περίοδο που γεννήθηκαν τα παιδιά της και εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν ορισμένα πράγματα που είδε μέσα στο σπίτι της, που δεν ήθελε να βιώσουν τα παιδιά της.

«Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου μεγάλωσαν με πολλές γυναίκες, στις οποίες δεν μπορείς να έχεις ποτέ τυφλή εμπιστοσύνη. Από την άλλη, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, διότι δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για να είμαι σε ένα σπίτι και να τα μεγαλώσω. Η δουλειά, εκτός από χαρά, μου δίνει τη δυνατότητα να έχω ένα επίπεδο ζωής για μένα και την οικογένειά μου. Βέβαια, οι γυναίκες που κρατούσαν τους γιους μου ήταν ένα κομμάτι που δεν ήθελα σε ένα σπίτι. Υπήρξαν και ορισμένα πράγματα που είδα μέσα στο σπίτι που δεν ήθελα να βιώσουν τα παιδιά μου», είπε.