Για την ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε μετά το «Λαβ Σόρρυ» μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ενώ αποκάλυψε ότι έχει εκραγεί στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής με την Μαρία Μπακοδήμου.

«Η απόλυτη έκθεση που συνεπάγεται η επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα. Όταν σε συναντούν στο δρόμο και σου μιλάνε σαν να σε ήξεραν από χθες ή σε ρωτάνε μέχρι και πώς είναι η Ρούλα Κορομηλά από κοντά, συντελείται μια διχοτόμηση του εγώ σου», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Hello».

Και πρόσθεσε: «Με ενοχλούσε που ακόμα και συνάδελφοι μιλούσαν για μένα, χωρίς να με ξέρουν – τότε ήμουν το talk of the town. Το έχω κάνει κι εγώ όμως αυτό, με τον Χάρη Ρώμα. Όταν συναντηθήκαμε και με ρώτησε: “Γιατί το είπες αυτό;”, συνειδητοποίησα πόσο δίκιο είχε. Αλλά ο ψυχαναλυτής δεν είναι σαν τον οδοντίατρο, όπου θα πας για να σφραγίσεις το δόντι που σε πονάει. Αυτό που προσπαθείς να μάθεις μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι γιατί ενεργείς έτσι όπως ενεργείς».

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανέφερε επίσης ότι έχει εκραγεί στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. «Θυμάμαι, όταν η Μαρία και ο Φώτης παρουσίαζαν το “Σαν στο σπίτι σας στο MEGA”, με είχαν καλέσει γιατί τότε έπαιζα στο “Λαβ Σόρρυ”. Η Μπακοδήμου έκανε ένα υποτιμητικό σχόλιο για τις ξανθιές και λογοφέραμε. Όταν μετά γύρισα σπίτι και σκεφτόμουν το περιστατικό, έλεγα στον εαυτό μου “Είναι δυνατόν”;», είπε χαρακτηριστικά.