Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον θρυλικό πράκτορα James Bond οπότε είναι προφανές πως η τσέπη του αντέχει την πολυτέλεια. Ο 45χρονος Daniel Craig, όπως γράφει η Daily Mail, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του Dalby Hall Estate στο Lincolnshire με αντίτιμο μόλις 12 εκατομμύρια λίρες, έπειτα από εντατική αναζήτηση σπιτιού στην περιοχή αλλά και το Warwickshire και το Wiltshire.

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο σπίτι είναι αυτό που έκλεψε την καρδιά του τελευταίου «007». Έχει έκταση 10.000 τετραγωνικά πόδια, και διαθέτει μεταξύ άλλων οκτώ υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και τέσσερα WC, βιβλιοθήκη, αίθουσα δεξιώσεων αλλά και το «αγρόκτημα» Fordington με άλλα τέσσερα υπνοδωμάτια.

Όσο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, έχει περισσότερα από δέκα τζάκια οπότε μάλλον δεν θα κρυώνει ο Craig και η σύζυγός του Rachel Weisz.

Οι ντόπιοι δεν φαίνεται να συμμερίζονται το ενδιαφέρον του lifestyle Τύπου για την αγορά της έπαυλης, καθώς, όπως είπε ένας από τους τακτικούς θαμώνες κοντινής παμπ, είδε τον «007» αλλά δεν τον αναγνώρισε.

«Ο Daniel ήρθε για ένα ήσυχο ποτό αλλά δεν τον αναγνώρισα γιατί δεν έχω δει καμία ταινία του», είπε χαρακτηριστικά.

Παρότι έχει μέχρι σήμερα υποδυθεί τον James Bond μόνο σε τρεις ταινίες, ο 45χρονος ηθοποιός θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος «007». Το συμβόλαιο για τις επόμενες δύο ταινίες με πρωταγωνιστή τον Bond θα του αποφέρει μόλις 31 εκατομμύρια λίρες.

Δείτε τις φωτογραφίες