Τις καλοκαιρινές φωτογραφίες του ίδιου και της Φαίης Σκορδά, που σε εβδομαδιαία βάση δημοσίευαν τα περιοδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σχολίασε μέσα από την εκπομπή του στον Real fm ο Γιώργος Λιάγκας.

Απαντώντας σε μήνυμα ακροατή που ουσιαστικά ανέφερε ότι ο 44χρονος δημοσιογράφος και η 33χρονη σύζυγός του πλάσαραν υπερβολικά την καθημερινότητά τους και την επιτυχία τους μέσω του Τύπου, ανέφερε: «Αυτό ήταν μια τεράστια υπερβολή. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είμαι κάθετα ενάντιος σε αυτή την υπερβολή, αλλά πες μου τι να κάνω; Ντρεπόμουν κάθε Τετάρτη που τα περιοδικά είχαν εξώφυλλο εμένα και τη Φαίη», ενώ συμπλήρωσε: «Η μία λύση είναι να πάρω άδεια οπλοφορίας και όταν βλέπω φωτογράφο σε απόσταση 10 -15 μέτρων να τον πυροβολώ -που τις περισσότερες φορές δεν τους παίρνω χαμπάρι. Να τους σκοτώνω δηλαδή. Επειδή, όμως, οι παπαράτσι είναι 4-5 άτομα που τα ξέρουμε, η άλλη λύση είναι να πάω στην αστυνομία και να κάνω ασφαλιστικά μέτρα, να απαγορεύεται σε παπαράτσι να με πλησιάσει σε απόσταση 300 μέτρων.

Το έχω ξαναπεί ότι είμαι κάθετα ενάντιος σε αυτή την υπερβολή. Πιστέψτε με, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δεν είμαστε από τους ανθρώπους, ούτε το έχουμε ανάγκη –τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της επαγγελματικής μας ζωής– που φωνάζουν παπαράτσι για να μας βγάλει φωτογραφία. Ντρέπομαι, αλλά δεν μπορώ ούτε να τους σκοτώσω, ούτε να απαγορεύσω να με φωτογραφίσει κάποιος που δεν τον βλέπω» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης ότι έχει φτάσει στο σημείο να παίξει ξύλο με φωτογράφο: «Να σας πω και ότι έπαιξα ξύλο φέτος με έναν φωτογράφο; Ναι, παίξαμε ξύλο. Όχι μόνο εγώ, αλλά μια ολόκληρη παραλία στην Τήνο μόλις τον κατάλαβαν. Δεν τον ξέρω προσωπικά, Γιάννη νομίζω τον λένε, και είχε έρθει από τη Μύκονο. Κατάλαβαν οι άνθρωποι πως δεν τον φώναξα εγώ και δεν μπορώ και να πυροβολώ».