Αιχμηρά σχόλια για την εκπομπή «Πρωινό mou» και τους παρουσιαστές της, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, έκανε η Ευγενία Μανωλίδου.

Η μουσικός και παρουσιάστρια, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ», δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια των παρουσιαστών που έκαναν μετά τη δήλωσή της ότι ο θα έστελνε το Γιώργο Λιάγκα σπίτι του να ξεκουραστεί.

«Αυτή μου η δήλωση είχε καθαρά χιουμοριστική διάθεση. Από ότι έμαθα αργότερα, στην εκπομπή το πήραν σοβαρά και στενοχωρήθηκαν. Προφανώς στο “Πρωινό mou” δεν αντιλήφθηκαν το χιούμορ μου», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Επιπλέον, δεν παράλειψε να απαντήσει στο σχόλιο των παρουσιαστών ότι εμφανίστηκε για να διαφημίσει τις συναυλίες της και στον χαρακτηρισμό «κακομοίρα» που της απέδωσαν.

«Δεν πειράζει. Θυμήθηκαν τα παλιά τους. Αυτή η πλευρά της τηλεόρασης ειλικρινά δεν με αφορά και δεν έγινα ποτέ κομμάτι της. Αν θέλω να διαφημίσω τη δουλειά μου, θα το κάνω μόνο μέσα από την ίδια τη δουλειά. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που υπονόησαν κάτι τέτοιο, αν και είμαι σίγουρη ότι δεν το εννοούσαν», είπε και συνέχισε:

«Απλά το έκαναν για να γίνει θόρυβος και για κανέναν άλλο λόγο. Με την ίδια λογική και αυτοί διαφημίζουν την εκπομπή τους, γιατί ξέρουν ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα θα παίξει μετά και σε άλλες εκπομπές και θα γίνει η σχετική φασαρία».

«Αν δεν ήθελαν να γίνει ντόρος, δεν θα έπαιζαν τη συνέντευξη που έδωσα στο Θέμη και το θέμα δεν θα έπαιρνε τη διάσταση που πήρε. Αν θεωρούσαν πραγματικά ότι εγώ το έκανα για διαφημιστικούς λόγους, θα κοιτούσαν να το θάψουν και δεν θα το ξανάκουγε ποτέ κανείς», κατέληξε η παρουσιάστρια.