Φέτος τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά σε επαγγελματικό επίπεδο για την Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως αισθάνεται για αυτό.

«Είμαι τρισευτυχισμένη! Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο δισκογραφικό ξεκίνημα. Πολλοί ίσως θεωρούν ότι όλα αυτά έγιναν πολύ απότομα αλλά η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο και έχω παλέψει πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι τώρα κατάλαβα πως και ο παράγοντας τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όπως επίσης η υπομονή, η επιμονή και το ένστικτο. Στην περίπτωσή μου ότι κακό συνάντησα στον δρόμο μου τελικά μου βγήκε σε καλό» τόνισε στο Hello.

Όσο για το αν ήταν όνειρο ζωής να γίνει τραγουδίστρια, η ίδια είπε: «Δεν το είχα ξεκαθαρίσει από πολύ μικρή μέσα μου. Δεν ήμουν δηλαδή από τα παιδάκια που τραγουδούσαν με μια βούρτσα στο χέρι. Πάντα έμπαινα στις χορωδίες του σχολείου, χόρευα παραδοσιακούς χορούς αλλά στο γυμνάσιο άρχισα να σκέφτομαι ότι μου αρέσει το τραγούδι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.