Αν και η Μαίρη Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή είναι ζευγάρι αρκετά χρόνια, δεν σκοπεύουν να ανέβουν άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η παρουσιάστρια του «Master Chef» σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Tv Glam».

«Την τελευταία φορά που με φαντάστηκα νυφούλα ήμουν στην 6η δημοτικού. Αντιλαμβάνομαι την παράδοση και πόσο γλυκιά διαδικασία μπορεί να είναι για τους γονείς και τους συγγενείς, αλλά δεν είμαι αυτής της φάσης.

Αν κάτι με συγκινεί πολύ, θεωρώ το σημαντικότερο που μπορείς να κάνεις είναι να φέρεις ένα παιδί. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο σημαντικό θα συμβεί στη ζωή μου όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ανέφερε πως είναι της άποψης ότι ο «έρωτας περνάει από το στομάχι». Άλλωστε όπως τόνισε ο Μύρωνας μαγειρεύει στο σπίτι και εκείνη πλένει τα πιάτα.

Τέλος απάντησε και στο πώς καταφέρνουν να κρατάνε ζωντανό τον έρωτά τους. «Τα ζευγάρια πρέπει να μην ξεχνάμε να επικοινωνούμε με ειλικρίνεια. Καμιά φορά μπαίνουμε στο τριπ του θυμού και εκνευριζόμαστε ο ένας με τον άλλον.

Πρέπει να μιλάμε μεταξύ μας, να λέμε ακόμη και πράγματα που μπορεί να ακουστούν δυσάρεστα, αλλά είναι η “αλήθεια” μας», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.