Ένας ιερέας στα… μπουζούκια

Μοιράζει κουπόνια εράνου αγάπης και τη νύχτα για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη


LIFESTYLE
10:26
13/12/2012
Ένας ιερέας στα... μπουζούκια
5
loading

«Οι ιερείς πρέπει να είναι μέσα σε όλα» λέει ο πατήρ Θωμάς Τσόης, ο οποίος όχι μόνο πραγματοποιεί την παραπάνω φράση του αλλά δεν διστάζει να βγει για έρανο ακόμη και στα μπουζούκια, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

«Δεν θεωρώ πως κάνω κάτι κακό. Έχω κουπόνια εράνου αγάπης και τα μοιράζω ακόμη και τη νύχτα, όπως κάνω και τη μέρα. Δεν έχει σημασία η ώρα, αλλά το έργο», δήλωσε στην Espresso.

Ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι πολλοί τραγουδιστές, υποστηρίζουν το έργο του.

«Με τον Βασίλη Καρρά είμαστε φίλοι, μας βοηθάει κάθε χρόνο. Μας στέλνει λάδι της δικής του σοδειάς από τη Θεσσαλονίκη, κούτες με τρόφιμα και ολοκαίνουργια παιχνίδια για τα παιδιά... Άλλοι μου δίνουν χρήματα, άλλοι τρόφιμα. Ο καθένας ό,τι μπορεί. Δεν πιέζω κανέναν. Πέρυσι ο Ρέμος μας έδωσε 2000 κουτιά γάλα. Δε με νοιάζει να μου δίνουν λεφτά. Μου αρκούν και αγαθά που μπορούμε να τα μοιράσουμε στους ανθρώπους.», δήλωσε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

 2. avatar Tsouxtra

  ΑΝΘΡΩΠΟΣ και παπάς ταυτόχρονα ! Καλή δύναμη......

  1. avatar traderell

   εδβ παπας εκει παπας που ναι ο παπας ?

 3. avatar nomikisimvouli.blogspot.com

  έχουμε την τιμή να τον έχουμε στην ενορία μας (Άγιος Ανδρέας Λαμπρινής)

 4. avatar Defender

  μπράβο στον πατέρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει