Σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ του Λονδίνου, το 50 St James διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής το πιο hot celebrity party της πόλης για το σύμβολο της παγκόσμιας μόδας Kate Moss με οικοδεσπότη το θρυλικό σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs.

Αμέτρητες διασημότητες παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου με τίτλο, «Kate: The Kate Moss Book».


Marc Jacobs και Kate Moss

Γραμμένο από την ίδια την Kate Moss, το βιβλίο αυτό παραθέτει μια ιδιαίτερα προσωπική αναδρομή στην καριέρα της, καταγράφοντας την εξέλιξη της από το «νέο κορίτσι με δυνατότητες» σε ένα από τα πιο συμβολικά μοντέλα όλων των εποχών.

Το supermodel ήταν εκθαμβωτικό φορώντας ένα λαμπερό, μακρύ χρυσό φόρεμα, καθώς καλωσόριζε στο πάρτι τους κοντινούς φίλους της και τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μόδας, της μουσικής και του κόσμου των σχεδιαστών.


Stella McCartney

Η CÎROC εξασφάλισε στους καλεσμένους την πιο στιλάτη εξυπηρέτηση συμπεριλαμβανομένων κλασσικών κοκτέιλ, όπως τα CÎROC VODKATINI και CÎROC VODKA & TONIC αλλά και το ειδικά εμπνευσμένο για την περίσταση και προς τιμήν του κεντρικού προσώπου της εκδήλωσης – το KATE 76, το κοκτέιλ υπογραφή της Kate δημιουργημένο με ένα μοντέρνο twist αποτελούμενο από CÎROC βότκα, λεμόνι, ζάχαρη, πάγο και σαμπάνια.


Liberty Ross και Cara Delevigne

Αυτή η πρώτης κλάσης σούπερ γιορτή υποδέχθηκε την αφρόκρεμα των διάσημων φίλων του μοντέλου, όπως κορυφαίους σχεδιαστές μόδας Stella McCartney και Marc Jacobs, τα μοντέλα Liberty Ross και Cara Delevingne της Burberry αλλά και θρύλους της μουσικής όπως οι Florence Welch, Noel Gallagher, Boy George, Zoe Kravitz, Bob Geldolf και φυσικά ο βασικός τραγουδιστής των «The Kills and Moss», αλλά και σύζυγος της, Jamie Hince.


Florence Welch

Οι καλεσμένοι χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τη μουσική των The Queens’s of Noize και του Nick Grimshaw από το Radio 1, παίζοντας ένα φοβερό σετ τραγουδιών τα οποία έκαναν τους καλεσμένους να χορεύουν και να τραγουδούν όλο το βράδυ.