Συνέντευξη σε περιοδικό παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα όπου και μίλησε για τη μητρότητα, τα σχέδια της βάπτισης και αποκαλύπτει ότι έχει κάνει μπότοξ.

Επιπλέον σχολίασε τα κακοήθη δημοσιεύματα που ακούγονται κατά καιρούς για το πρόσωπο της και ανέφερε αν εξοργίζεται με τα αναληθή σχόλια.

«Θλίβομαι. Κλείνομαι στον εαυτό μου, το παίρνω πολύ προσωπικά όταν διαβάζω ανακρίβειες για μένα. Με ενοχλεί πολύ όταν ένα σχόλιο παίρνει μεγάλη έκταση και όταν μετά αποδειχθεί ότι όλα αυτά δεν ισχύουν τελικά, αυτό δημοσιεύεται με ψιλά γράμματα. Με ενοχλεί που η αποκατάσταση της αλήθειας δεν γίνεται φωναχτά», δήλωσε η τραγουδίστρια στο “Celebrity”.

Μιλώντας για την εξωτερική της εμφάνιση η Πέγκυ Ζήνα δεν δίστασε να ομολογήσει πως «ναι, έχω κάνει μπότοξ» και ότι η γυναικεία ματαιοδοξία της είναι να μεγαλώσει όμορφα.

«Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που χαλάνε μεγαλώνοντας. Στα 50, πιστεύω είναι μια καλή ηλικία για μια γυναίκα, να αρχίσει να ανανεώνεται και να κάνει μια πλαστική επέμβαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Είναι το μόνο που με βοηθάει να ξεπεράσω οποιαδήποτε δυσκολία. Όταν κοιτάω στα μάτια την κόρη μου, παίρνω δύναμη και ενέργεια από αυτή. Προσπαθώ να τη γεμίζω με θετικά συναισθήματα ώστε μελλοντικά να μπορεί να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία. Όπως με μεγάλωσαν και εμένα οι γονείς μου», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε πως προς το καλοκαίρι θα γίνει και η βάπτιση της μικρής που θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα.