Ένα σπίτι – διαστημόπλοιο χάρισε ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος Βλαντισλάφ Ντορονίν στην αγαπημένη του και πρώην τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, με την υπογραφή της μοναδικής γυναίκας αρχιτέκτονα που έχει τιμηθεί με το βραβείο Πρίτζκερ, Ζάχα Χαντίντ.

Το σπίτι – παλάτι, 2.650 τ.μ., αποτελείται από δύο πύργους ύψους 22 μ. και χτίζεται στο προάστιο της ρωσικής ελίτ Ρουμπλιόφκα στη Μόσχα και διαθέτει πέρα από υπνοδωμάτια με εξαιρετική θέα, χαμάμ, σάουνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ώστε η Ναόμι να διατηρεί την άριστη φυσική της κατάσταση, εσωτερική πισίνα και παιδικά δωμάτια, ένδειξη πως το ζευγάρι συζητά το ενδεχόμενο να φτιάξει οικογένεια.

Κάθε αντικείμενο και έπιπλο που προορίζεται για παλάτι του ζεύγους είναι μοναδικό έργο τέχνης και ακολουθεί τις ρευστές γραμμές που λατρεύει η Ζάχα Χαντίντ, αλλά ελκύουν ιδιαιτέρως και τον επιχειρηματία και διαχειριστή κεφαλαίων Βλαντισλάφ Ντορονίν.

Ουδείς γνωρίζει την αξία του φουτουριστικού μεγάρου που θα στεγάσει τον έρωτα του διάσημου ζευγαριού. Ωστόσο άνθρωποι που ασχολούνται με την αγορά ακινήτων λένε πως σε περίπτωση που η εκκεντρική και ιδιαιτέρως νευρική οικοδέσποινα βαρεθεί το ιδιαίτερο στυλ και τις γραμμές του σπιτιού δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει χέρια όχι μόνο επειδή θα κοστίζει μια περιουσία, αλλά και επειδή έχει προχωρημένο στυλ και οι Ρώσοι εξακολουθούν να είναι συντηρητικοί στα γούστα τους, παρά τον πλούτο που διαθέτουν.