Για την άνοδο στην καριέρα της μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα. Η τραγουδίστρια δηλώνει πως από νεαρή ηλικία ο τίτλος της «σταρ» την ακολουθούσε, μιας και από μωρό είχε τη δυνατότητα να γίνεται το επίκεντρο.

«Για να πω την αλήθεια δεν το έχω καταλάβει την επιτυχία “Τι star είσαι εσύ” μου λένε και τους απαντώ ότι “εγώ είμαι star από το χωριό μου”, star από το σχολείο μου, από την αυλή που έπαιζα μέσα στο σπίτι μου με τους φίλους μου».

Ήμουν πάντα η star. Στο επίκεντρο. Ο καραγκιόζης της παρέας, ο κλόουν, το καρναβάλι. Ήμουν όλα αυτά μαζί. Ήμουν αυτή που τους έκανε να γουστάρουν, αλλά και να λυπηθούν μερικές φορές. Θα ακουστεί ψωνίστικο, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμουν σταρ από κούνια.

Όταν είσαι στο σπίτι και σου λένε οι θείοι σου, τα ξαδέρφια σου, οι γονείς σου, οι γιαγιάδες “Κάνε μας αυτό!” και όλοι κάθονται και σε κοιτάνε έτσι, όταν στο σχολείο έλεγαν “ποιος θα μπορέσει να το κάνει αυτό; Μόνο αυτή!” ή στο παιχνίδι “τι θα ξεκινήσουμε να παίζουμε; Κάτσε να έρθει η Πάολα και θα δούμε”, τώρα απλά βλέπω ότι η δουλειά και ο κόπος τόσων χρόνων αποδίδει» δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».