Ο Γάλλος τραγουδιστής Τζόνι Χάλιντεϊ έφθασε σήμερα στο Λος ‘Αντζελες με ιδιωτικό αεριωθούμενο, εφοδιασμένο με μηχανήματα νοσηλείας, ύστερα από πενθήμερη νοσηλεία του στις γαλλικές Αντίλες (στη Μαρτινίκα), ανακοίνωσε πριν από λίγο στα μέσα ενημέρωσης ο μάνατζερ του διάσημου καλλιτέχνη Σεμπάστιεν Φάραν.

Ο Φάραν απέκρυψε εάν ο Χάλιντεϊ, 69 ετών, θα παραμείνει στην ιδιόκτητη κατοικία του στη μεγαλούπολη της Καλιφόρνιας.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα «συμπληρωματικού χαρακτήρα» νοσηλεία του παλαιμάχου του γαλλικού ροκ, μετά το αναπνευστικό πρόβλημα που φέρεται να έχει παρουσιάσει, χωρίς όμως τούτο να είναι διασταυρωμένο.

Αντιθέτως, το βέβαιο είναι πως ο διάσημος καλλιτέχνης εγκατέλειψε μέσα στη νύκτα το νοσοκομείο στο Φορ ντε Φρανς των Αντιλών, για να μεταβεί αεροπορικώς στο Λος Άντζελες (μέσω Φορ Λόντερντέιλ στη Φλόριδα), μάλιστα χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως διαρροή για την πραγματική κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα ελήφθησαν μια σειρά παραπλανητικών μέτρων ώστε ο ζωντανός θρύλος του γαλλικού ροκ να μείνει μακρυά από τα βλέμματα των πολλών Γάλλων δημοσιογράφων που είχαν συρρεύσει στην περιοχή. Ακόμα και τα φινιστρίνια στο ιδιωτικό αεριωθούμενο ήταν σκούρας απόχρωσης, ώστε να μη σταθεί δυνατόν να επιβεβαιωθεί έγκαιρα η επιβίβαση σε αυτό του Χάλιντεϊ.

Επιπλέον, το αεροσκάφος είχε σταθμεύσει σε ένα αεροδρόμιο αποκλειστικώς για ιδιωτικά αεροπλάνα– έτσι η πρόσβαση των δημοσιογράφων σε αυτό είχε αποκλεισθεί εκ των προτέρων.

*Ο ιστότοπος του περιοδικού λάιφ στάιλ Closer γράφει σήμερα ότι, ο βετεράνος του γαλλικού ροκ προγραμματίζει να ξεκινήσει καλλιτεχνική περιοδεία, αρχής γενομένης από το Μόντρεαλ την 4η Οκτωβρίου.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι στο Λος Αντζελες θα τοποθετηθεί «βηματοδότης» στην καρδιά του ασθενούς. «’Ο,τιδήποτε μπορεί να ειπωθεί», σχολίασε, με καυστικό τρόπο, ο μάνατζέρ του Τζόνι Χάλιντεϊ.