Κυκλοφόρησε η λίστα του περιοδικού Forbes με τα δέκα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα μετρώντας τα εισοδήματά τους από το Μάιο του 2011 μέχρι και το φετινό Μάιο.

Για άλλη μια φορά βασίλισσα στη λίστα αυτή είναι η βραζιλιάνα καλλονή Gisele Bündchen με εισοδήματα που ξεπερνούν τα 35 εκατομμύρια ευρώ. Η Gisele πέρα από τις καμπάνιες και τα διαφημιστικά στα οποία πρωταγωνιστεί έχει και σαγιονάρες που φέρουν το όνομά της ενώ σε εκείνη θέλουν να μοιάσουν όλα τα επίδοξα μοντέλα.

Δεύτερη έρχεται η Βρετανίδα Kate Moss που όντας νιόπαντρη διήνυσε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά με έσοδα που αγγίζουν τα 7,3 εκατομμύρια ευρώ και τρίτη το κορίτσι του Antoine Arnault, γιου του προέδρου του κολοσσού LVMH, Natalia Vodianova.

Στις επόμενες θέσεις βρίσκουμε και άλλα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Τέταρτη, λοιπόν, είναι η Adriana Lima, πέμπτη η Doutzen Kroes, έκτη η Alessandra Ambrosio και έβδομη η Miranda Kerr.

Τη δεκάδα κλείνουν η σεξοβόμβα Lara Stone στην όγδοη θέση, η Carolyn Murphy στην ένατη και η Candice Swanepoel στη διόλου ευκαταφρόνητη δέκατη θέση καθώς αντιπροσωπεύει εισόδημα της τάξης των 2,5 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.