Συνεχίζονται οι αφίξεις διεθνών celebrities στην Ελλάδα μέσα στον Αύγουστο με τελευταία άφιξη αυτή της Beyonce. Η ποπ σταρ που έχει κατακτήσει τον πλανήτη εθεάθη στην Κεφαλονιά και πραγματικά προκλήθηκε πανικός! Η χυμώδης καλλονή, ήρθε στη χώρα μας με πολυτελή θαλαμηγό.

Την Πέμπτη η θαλαμηγός είχε αγκυροβολήσει στα ανοιχτά της παραλίας Πλατύς Γυαλός. Η Beoynce επιβιβάστηκε στο tender προκειμένου να μεταβεί στην παραλία και να κάνει τη βουτιά της. Μόνο που παρ’ ότι ήθελε να περάσει απαρατήρητη και μάλιστα είχε επιστρατεύσει από καπελάκι μέχρι τεράστια γυαλιά, ενώ ήταν άβαφη, οι λουόμενοι αντιλήφθηκαν για ποια επρόκειτο!

Έτσι έσπευσαν να την πλησιάσουν και να τη δουν από κοντά. Εκείνη, αντιλαμβανόμενη ότι θ’ ακολουθούσε πανικός, αφού δεν κατόρθωσε να τους… παραπλανήσει, αμέσως επιβιβάστηκε ξανά στο tender κι επέστρεψε στη θαλαμηγό που ήταν απέναντι από beach bar της πλαζ.

Πήγε στα βαθιά προκειμένου να κάνει ανενόχλητη, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, τις βουτιές της. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τη θαλαμηγό της να είχε αρχικά αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Αργοστολίου.

Άγνωστο παραμένει το αν εξακολουθεί να βρίσκεται στην Κεφαλονιά ή έχει αναχωρήσει για κάποιο άλλο ελληνικό νησί ή ακόμα και για τη βάση της στο εξωτερικό μιας και οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Πηγή:Espresso