Τα μουσικά συγκροτήματα σημειώνουν μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια, ταξιδεύοντας το κοινό με τα τραγούδια τους και τις ερμηνείες τους. Πολλά συγκροτήματα αναγνωρίζουν τεράστια φήμη παγκοσμίως, αποκτώντας χιλιάδες θαυμαστές και φυσικά μεγάλο πλούτο. Λόγω της επιτυχίας τους αυτής είναι πολύ δύσκολο για τα μέλη του συγκροτήματος να πουν τέλος. Και πολλοί είναι αυτοί που επιστρέφουν μετά από χρόνια απουσίας κάνοντας επανασύνδεση με την ελπίδα ότι θα έχουν την ίδια επιτυχία που είχαν παλιά. Άλλοι το καταφέρνουν και άλλοι «ξεφτιλίζονται». Για να δούμε λοιπόν ποιες ήταν οι επιτυχημένες επανασυνδέσεις και ποιες απέτυχαν… Οι Bow Wow Wow έγιναν γνωστοί με το τραγούδι «I want candy». 30 χρόνια αργότερα αποφάσισαν να κάνουν μια επανασύνδεση. Θα μπορέσει στα 45 της η Annabella Lwin να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού; Το συγκρότημα Led Zeppelin διαλύθηκε το 1980 όταν πέθανε ο ντράμερ John Bonham. Πάρα την μεγάλη αυτή απώλεια το συγκρότημα έκανε περιοδείες το 1985, 1988, 1995 και 2007 οι οποίες σημείωσαν τεράστια επιτυχία.

Η φήμη των Pixies απογειώθηκε κατά τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και τις αρχές του ’90 και εμφάνισαν για πρώτη φορά την grunge rock. Μετά από 11 χρόνια απουσίας επέστρεψαν το 2004 με περιοδείες οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Το συγκρότημα Pavement έγινε γνωστό κατά την δεκαετία του ’90 προσελκύοντας τους θαυμαστές της indie rock σκηνής. Το 2010 το συγκρότημα επανασυνδέθηκε και έκανε τουρ τα οποία είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Οι Blink 182 σημείωσαν μεγάλη επιτυχία κατά την δεκαετία του ’90 και διαλύθηκαν το 2005. Το 2009 επέστρεψαν με το δίσκο «Neighborhoods» το οποίο δεν ενθουσίασε τους θαυμαστές τους.

Οι Guns and Roses στα 27 χρόνια ύπαρξης τους είχαν συνολικά 22 διαφορετικά μέλη. Μετά την αποχώρηση του Slash το 1993, το συγκρότημα δεν μπορούσε να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του. Δεν εγκατέλειψε όμως την προσπάθεια προσφέροντας στο κοινό τραγούδια για 15 ακόμα χρόνια. Η επανασύνδεση του συγκροτήματος όμως δεν ήταν επιτυχημένη. Θα σημείωνε επιτυχία αν επέστρεφε ο Slash.

Οι Spice Girls είχαν χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και είχαν ως σύνθημα την δύναμη των γυναικών. Τα μέλη του συγκροτήματος θεώρησαν ότι αυτή η δύναμη θα είχε απήχηση και το 2008 όταν αποφάσισαν να κάνουν επανασύνδεση. Δεν είχαν όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα, απογοητεύοντας συγχρόνως τους παλιούς τους θαυμαστές.