«Δεν ζω μια ευτυχισμένη ζωή. Μακάρι να τη ζούσα και δεν θα το έκρυβα. Ζω κάποιες ευτυχισμένες στιγμές», δηλώνει η Έλλη Κοκκίνου η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον 23χρονο Γιώργο Μπόγρη, αλλά και το κόστος της δημοσιότητας.

Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Realnews, «όταν κάποιος είναι αναγνωρίσιμος θα πρέπει να δεχτεί το αντίτιμο της επωνυμίας του. Το έχω δεχτεί. Κοστίζει να μην μπορείς να χαρείς έναν νέο έρωτα, να μη χαίρεσαι προσωπικές σου στιγμές στο δρόμο, κοστίζει να μην είσαι τόσο αυθόρμητος. Το ενοχλητικό είναι που το κάνει ο κόσμος. Ο φωτογράφος κάνει τη δουλειά του. Θεωρώ μεγάλη ασέβεια όταν το κάνει ο κόσμος. Έχω σβήσει φωτογραφίες από μια κυρία, η οποία με φωτογράφιζε με το παιδί μου. Είναι άσχημο όταν ένας συνάνθρωπος μου πουλάει την προσωπική μου ζωή. Γιατί δεν με προστατεύει αλλά με πουλάει»;

Όσο για το αν νιώθει ευτυχισμένη, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε«Περνάω περίεργες στιγμές. Στιγμές ευτυχίας, αυτή την περίοδο ζω με το παιδί μου. Ζω κάποιες ευτυχισμένες στιγμές, δεν ζω μια ευτυχισμένη ζωή. Μακάρι να τη ζούσα και δεν θα το έκρυβα κιόλας, αλλά αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πω ότι είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος».