Η Demi Moore είχε πει, με αφορμή τη σχέση της με το νεότερό της Ashton Κutcher, πως «σίγουρα δεν είμαι η πρώτη που τα φτιάχνει με μικρότερο, εγώ όμως νιώθω πως έγινα πόστερ». Η Έλλη Κοκκίνου εξηγά αν κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωσή της.

«Απλά όταν κάποιος είναι γνωστός, οτιδήποτε τον αφορά –από τη σχέση του μέχρι το αν είναι σωστό το μανικιούρ γίνεται θέμα. Να σου πω την αλήθεια, μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο έχω μάθει για πάρα πολλές γυναίκες που τα έχουν με μικρότερους άντρες. Και με πολύ περισσότερα χρόνια διαφορά!», δηλώνει η τραγουδίστρια στο «Down Town».

Στην ερώτηση για το πότε ξεκίνησε να σκέφτεται θετικά το ενδεχόμενο μιας σχέσης με το Γιώργο, η Έλλη Κοκκίνου απαντά πως αυτό συνέβη «περίπου στο δίμηνο, μετά την πρώτη μας επαφή».

Σχετικά με τις ανασφάλειες που μπορεί να νιώθει λόγω της ηλικιακής διαφοράς, η Έλλη απαντά: «Ανασφάλειες έχω γενικότερες με τον εαυτό μου. Όχι για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε, όταν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου σε εξυψώνει διαρκώς και φροντίζει να σου εξαλείψει κάθε ενδοιασμό, τότε καταρρίπτονται όλες οι ανασφάλειες».