Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, άνοιξε την καρδιά της στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής στο “Στούντιο 4” με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Για πρώτη φορά περιγράφει το άγνωστο ταξίδι που είχε κάνει με τη μητέρα της για τέσσερις ολόκληρους μήνες.
«Με τη μητέρα μου μιλάγαμε ατελείωτα, αναλύαμε τα πάντα, κάναμε ταξίδια. Είχαμε φύγει 1η Μαΐου για Πάσχα στο Ντουμπάι για μια βδομάδα και της λέω “αντί να γυρίσουμε πίσω, δεν πάμε στο Μαρόκο;”. Πήγαμε στο Μαρόκο, ήμασταν οι δυο μας, νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο και κάναμε επί ενάμιση μήνα τουρ στο Μαρόκο το 2002», αφηγήθηκε η κόρη της αείμνηστης ηθοποιού, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να μένει άφωνη.
«Δεν είχαμε κλείσει κανένα ξενοδοχείο, μέναμε όπου βρίσκαμε. Ενάμιση μήνα σε ερήμους, όχι όπως είναι τώρα με μεγάλες οδούς και τέτοια, τότε ήταν χωματόδρομοι. Ούτε GPS, τίποτα. Περάσαμε στο Γιβραλτάρ απέναντι και στην Ισπανία, κάναμε όλη τη νότια Ευρώπη και γυρίσαμε από Ιταλία με πλοίο στην Αθήνα τέλη Αυγούστου», συνέχισε στην ιστορία της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
«Ήταν ένα τρελό δέσιμο το να είσαι 4 μήνες με τη μάνα σου υπό τέτοιες συνθήκες και να ζήσεις τέτοια περιπέτεια είναι συγκλονιστικό, είναι δώρο. Δεν είχαμε κάνει ποτέ διακοπές μαζί. Είναι ένα πράγμα που το κρατάω στην καρδιά μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ», εξομολογείται η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για το άγνωστο ταξίδι με τη Ζωή Λάσκαρη.