Ένας μεγάλος κύκλος στην καριέρα της Άννας Βίσση κλείνει, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται να παίρνει την απόφαση να απομακρυνθεί από τις τακτικές live εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.
Η τρέχουσα σεζόν στο Hotel Ερμού, φαίνεται πως είναι το τέλος εποχής της «απόλυτης» σε αυτόν τον χώρο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια sold-out βραδιών και καλλιτεχνικής συνέπειας, επιλέγει να μπει σε μια νέα δημιουργική φάση, αφιερώνοντας πλέον τον χρόνο της σε διαφορετικά καλλιτεχνικά εγχειρήματα που είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα.
Στροφή στο θέατρο και νέα συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα
Η «απόλυτη σταρ» στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της σε έργα που απαιτούν μεγαλύτερη αφοσίωση και καλλιτεχνική συγκέντρωση, τα οποία δεν ήταν εφικτά με τον απαιτητικό ρυθμό των νυχτερινών εμφανίσεων.
Μεταξύ των πιο φιλόδοξων νέων σχεδίων της βρίσκεται η επάνοδός της στο μιούζικαλ, σε μία ακόμα συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα.
Οι δύο καλλιτέχνες, των οποίων η συνεργασία στο παρελθόν έγραψε ιστορία (π.χ. με τους «Δαίμονες»), ετοιμάζονται να συναντηθούν ξανά στη θεατρική σκηνή.
Η Άννα Βίσση πιστεύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει στο θέατρο και να αφιερώσει χρόνο σε δημιουργίες που χρειάζονται εκτενή προετοιμασία.
Στα μελλοντικά της σχέδια περιλαμβάνεται επίσης μια μεγάλη και εμβληματική συναυλία στο ΟΑΚΑ, η οποία αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα της επόμενης περιόδου.